Onze referenties

Design radiatoren

DT-Montage heeft onlangs 2 design radiatoren Jaga Tempo's geplaatst. Deze Jaga Tempo's zijn geplaatst door DT-Montage omdat de bewoners de keuken niet goed verwarmd kregen met de huidige radiatoren. Deze radiatoren genereren warmte door middel van convectie en door de efficiënte plaatsing minder stookkosten. Hebt u ook interesse in een nieuwe radiator voor een ruimte in uw woning? Neem vrijblijvend contact met ons op of laat ons u terugbellen. 

Luchtgordijnen

In kledingwinkel De Tempel op plein 1944 in Nijmegen heeft DT-montage de winkel voorzien van 2 luchtgordijnen. Deze luchtgordijnen zijn bevestigd boven de entree van de winkel en zorgt hierdoor dat de kou buiten blijft en de winkel hierdoor op temperatuur houd. Klanten hebben geen hinder ondergaan van de werkzaamheden omdat dit voor en na sluitingstijd heeft plaatsgevonden. Hebt u interesse in een luchtgordijn voor uw winkel of een andere oplossing? Neem vrijblijvend contact met ons op of laat ons u terugbellen.

Energiezuinig woonhuis

DT-Montage heeft in een woning een energiezuinige W-installatie geënstalleerd. Dit is gebeurd door middel van het plaatsen van een Mitsubishi warmte pomp die is aangesloten op de rest van het woonhuis. Deze pomp verwarmd/koelt zowel de vloer als het plafond die wordt ondersteund door een buffervat van 200 liter. Tevens zit er een 500 liter warmwater voorraad vat bij dat zich opwarmt in 45 minuten tot 65 graden. Hierdoor hebben de bewoners geen stookkosten, geen schoorsteen nodig en dit kan ook tevens dienen als een airco. Hebt u interesse in realisatie van een zuinige installatie? Neem vrijblijvend contact met ons op of laat ons u terugbellen.

Badkamer

In een woonhuis in Nijmegen heeft DT-montage een badkamer en toilet gerealiseerd dat dient voor verblijf van gasten. Bewoners van dit huis wilde een aparte ruimte inrichtingen waarbij gasten kunnen logeren die een eigen douche en toilet tot hun beschikking hebben. Dit is het resultaat dat DT-Montage heeft opgeleverd en heeft aan alle wensen voldaan. De bewoners zijn erg enthousiast over het resultaat. Wilt u een nieuw toilet, douche of badkamer realiseren of wijzigen? Neem vrijblijvend contact met ons op of laat ons u terugbellen.